Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova pošast

HGSS moli turiste: Ne ganjajte Pokemone po Biokovu i Velebitu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tek nedavno objavljenom igrom već se zarazilo deset milijuna ljudi.

Hrvatska gorska služba spašavanja objavila je u četvrtak na Twitteru poruku u kojoj moli turiste da ne hvataju Pokemone po Biokovu i Velebitu.

Pročitajte i ovo Napadač iz Kaštel Štafilića - 1 Pokušaj ubojstva HGSS-ovac se probudio iz kome: Pogledajte što je policija pronašla u kući napadača HGSS-ovci na Staru godinu bili u akciji spašavanja - 9 TEŠKA GODINA IZA NJIH Kako su 2022. započeli, tako su je i završili: HGSS-ovci i na Staru godinu bili u akciji spašavanja

Ako još  ne znate o čemu je riječ, čime se to zarazilo gotovo deset milijuna korisnika diljem svijeta, ponovit ćemo da je Pokemon GO igrica koju je Nintendo lansirao ovaj tjedan i koja je instantno je postala broj 1 među besplatnim aplikacijama u Appleovom iTunes storeu.

Igra je koncipirana tako da igrači moraju naći i hvatati Pokemone, a mogu se i boriti se s drugim likovima iz popularne animirane serije. Korisnici su prisiljeni hodati do određenih lokacija, a uređaj putem Bluetootha pronalazi Pokemone na mapi.

Kad smo već na temi, podsjetit ćemo vas i na duhoviti status koji je u utorak objavljen na Facebook stranici Klinike za psihijatriju Vrapče.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene