443330
443330
443330
443330
443330

HGSS moli turiste: Ne ganjajte Pokemone po Biokovu i Velebitu

  • , 14.07.2016., 13:15
  • Autor:
  • komentara

Tek nedavno objavljenom igrom već se zarazilo deset milijuna ljudi.

 
 
 
 
Pokemon GO igricom zasad se zarazilo oko deset milijuna ljudi
Pokemon GO igricom zasad se zarazilo oko deset milijuna ljudi

Hrvatska gorska služba spašavanja objavila je u četvrtak na Twitteru poruku u kojoj moli turiste da ne hvataju Pokemone po Biokovu i Velebitu.

Ako još  ne znate o čemu je riječ, čime se to zarazilo gotovo deset milijuna korisnika diljem svijeta, ponovit ćemo da je Pokemon GO igrica koju je Nintendo lansirao ovaj tjedan i koja je instantno je postala broj 1 među besplatnim aplikacijama u Appleovom iTunes storeu.

Igra je koncipirana tako da igrači moraju naći i hvatati Pokemone, a mogu se i boriti se s drugim likovima iz popularne animirane serije. Korisnici su prisiljeni hodati do određenih lokacija, a uređaj putem Bluetootha pronalazi Pokemone na mapi.

Kad smo već na temi, podsjetit ćemo vas i na duhoviti status koji je u utorak objavljen na Facebook stranici Klinike za psihijatriju Vrapče.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se