Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PETROL QMAX

Jednostavan trik s kojim ćete osigurati nižu potrošnju goriva u svojem automobilu. Više prijeđenih kilometara, više slobode za vas!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petrolova visokokvalitetna goriva Q Max nude samo najbolje za vaš automobil

 Petrolova visokokvalitetna goriva Q Max nude samo najbolje za vaš automobil
Odabir goriva za automobil ne prepušta se slučajnosti, s čime će se složiti brojni vozači. Naime, kvalitetna goriva omogućuju bolju iskorištenost snage motora, ekološko djelovanje na okolinu, ali i manju potrošnju goriva, što će u konačnici utjecati na uštede u vašem kućnom budžetu i smanjene posjete auto servisima.

Pročitajte i ovo Ekološki incident u Velikoj Gorici - 1 prekršajne prijave Ekološki incident! Gorivo izlijevali u sustav odvodnje, ali uvjeravaju da zagađenja nije bilo: "Osjetili smo miris" Ilustracija Ovisni o maržama Petrol nakon Vladine intervencije u cijenu goriva: "Ako se nastave ovi uvjeti, bit ćemo primorani poduzeti određene mjere"

Kako bi vašem automobilu priuštili samo najbolje i pomogli vam u ekonomičnoj vožnji, obitelj Petrolovih visokokvalitetnih goriva Q Max spaja najnaprednije zahtjeve suvremene motorne tehnologije s odgovornošću prema okolišu, čak i tijekom najnižih zimskih temperatura. Rezultat su maksimalna snaga, maksimalna ušteda i maksimalna izdržljivost automobila uz znatno nižu emisiju štetnih tvari koje zagađuju okoliš. Formulacija svih Petrolovih Q Max goriva s pomoću najsuvremenijih aditiva brine za besprijekoran rad dijelova motora i čistoću filtra u najzahtjevnijim uvjetima rada. Osim toga, goriva proizvedena u skladu s najstrožim europskim zakonodavstvom o zaštiti okolišta (bez olova i sumpora), osiguravaju bolje izgaranje s manje emisije, stoga možete biti potpuno bezbrižni na svojim putovanjima.

Kvaliteta goriva zajamčena je međunarodnim ispitivanjima motora, ali i sveobuhvatnim i opsežnim sustavom kontrole kvalitete goriva koji se provodi sustavno - od izvora nabave preko postupka manipulacije, pa sve do prodajnog mjesta. Upravo zato nova generacija Q Max goriva nadmašuje postojeće standarde tržišta i ispunjava svoje obećanje kvalitete.
Redovitom uporabom visokokvalitetnih Petrolovih goriva Q Max osiguravate optimalno djelovanje motora u svim uvjetima, čime možete utjecati na manju potrošnju, dulji životni vijek i maksimalnu snagu motora. Stavite brigu o vašem automobilu već danas na prvo mjesto i provjerite ponudu Q Max goriva na Petrol benzinskim postajama - vaš limeni ljubimac bit će vam zahvalan!
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene