Petrolova visokokvalitetna goriva Q Max nude samo najbolje za vaš automobil

Galerija


 Petrolova visokokvalitetna goriva Q Max nude samo najbolje za vaš automobil
Odabir goriva za automobil ne prepušta se slučajnosti, s čime će se složiti brojni vozači. Naime, kvalitetna goriva omogućuju bolju iskorištenost snage motora, ekološko djelovanje na okolinu, ali i manju potrošnju goriva, što će u konačnici utjecati na uštede u vašem kućnom budžetu i smanjene posjete auto servisima.

PR
PR (Foto: Promo)

Vezani članci Gorivo, ilustracija Loše vijesti za vozače: Od ponoći skuplje gorivo Cijene goriva Novi udar na novčanike: Od ponoći ponovno poskupljuju sva goriva

Kako bi vašem automobilu priuštili samo najbolje i pomogli vam u ekonomičnoj vožnji, obitelj Petrolovih visokokvalitetnih goriva Q Max spaja najnaprednije zahtjeve suvremene motorne tehnologije s odgovornošću prema okolišu, čak i tijekom najnižih zimskih temperatura. Rezultat su maksimalna snaga, maksimalna ušteda i maksimalna izdržljivost automobila uz znatno nižu emisiju štetnih tvari koje zagađuju okoliš. Formulacija svih Petrolovih Q Max goriva s pomoću najsuvremenijih aditiva brine za besprijekoran rad dijelova motora i čistoću filtra u najzahtjevnijim uvjetima rada. Osim toga, goriva proizvedena u skladu s najstrožim europskim zakonodavstvom o zaštiti okolišta (bez olova i sumpora), osiguravaju bolje izgaranje s manje emisije, stoga možete biti potpuno bezbrižni na svojim putovanjima.

PR
PR (Foto: Promo)

Kvaliteta goriva zajamčena je međunarodnim ispitivanjima motora, ali i sveobuhvatnim i opsežnim sustavom kontrole kvalitete goriva koji se provodi sustavno - od izvora nabave preko postupka manipulacije, pa sve do prodajnog mjesta. Upravo zato nova generacija Q Max goriva nadmašuje postojeće standarde tržišta i ispunjava svoje obećanje kvalitete.
Redovitom uporabom visokokvalitetnih Petrolovih goriva Q Max osiguravate optimalno djelovanje motora u svim uvjetima, čime možete utjecati na manju potrošnju, dulji životni vijek i maksimalnu snagu motora. Stavite brigu o vašem automobilu već danas na prvo mjesto i provjerite ponudu Q Max goriva na Petrol benzinskim postajama - vaš limeni ljubimac bit će vam zahvalan!