Priče o životinjama koje imaju veliko srce nas uvijek oduševe, a ovoga je puta glavni junak žuti labrador Bosko.


Ponosni vlasnici Boska, žutoga labradora, objavili su fotografije svog psa koji je pazio na tele- prijatelja koji je zbog smrzavanja bio vrlo blizu smrti, piše Huffington post. 'Njegova je majka bila preslaba da bi se brinula za njega, a hladnoća mu je skoro odnijela život. Nos mu je bio smrznut, a oči je jedva držao otvorene. Jedva je disao', napisali su vlasnici u opisu fotografije.

>> VIDEO: Preslatko! Svinja spasila kozu od utapanja!

Vlasnici su maleno tele odnijeli kući te ga pokušali ugrijati uz pomoć dekica i jastučića. Tele je nepomično ležalo četiri sata, a Boško se nije htio odvojiti od svog prijatelja pa je proveo noć ležeći uz njega. Ubrzo su vlasnici izvijestili da se tele, nakon nekoliko tjedana hranjenja na bočicu i života u kući, vratilo u život te da mu je ovo neugodno iskustvo dalo novog najboljeg prijatelja- Boska.

Vezani članci Belgijski ovčar, ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Otrovana Alis, belgijska ovčarka koja je spašavala ljude u Petrinji nakon potresa: ''Umrla mi je u naručju...'' Slika nije dostupna Nema gazde? Nema problema! Pas naučio samostalno autobusom otići do svog parka

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook