Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeste li se pripremili?

Evo što sve može poći KRIVO u novogodišnjoj noći!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novogodišnje noći nerijetko znaju završiti katastrofično, pa ako 2014. godinu nećete dočekati kod kuće ovo je lista mogućih crnih scenarija koji vas mogu zadesiti u najluđoj noći. Pripremite se kako bi ih na vrijeme izbjegli.

DJ pušta prelošu glazbu

Pročitajte i ovo Doček Nove godine u Sydneyju Nova godina VELIKA GALERIJA Pogledajte spektakularne prizore ulaska u 2024. godinu diljem svijeta Fužine doček - 3 Okupilo se nekoliko tisuća Fužine su već u 2024. godini, slavlje nije omela ni kiša: "Nezaboravno, predobro, ovo ćemo pamtiti"

Za one koji vole osvajati plesne podije DJ s glazbom koja nije po njihovom ukusu najgora je noćna mora. Vi bi malo rocka, a on navalio na domaće. Vi bi malo housea, a on piči komercijalu. Hey Mister DJ, put the GOOD record on!

Dadilja otkazuje u zadnji tren

Baby sitterici je uletila 'ponuda koju ne može odbiti' i umjesto da čuva vaše dijete ona ide na tulum. Želimo vam puno sreće, jer sve statistike pokazuju da je u novogodišnjoj noći najteže pronaći – dadilju!

Fredovi otkazuju u zadnji tren

Nabrijali ste se na ludi doček, ali prijatelji s kojima trebate ići javljaju loše vijesti – ne idu s vama, a svatko ima svoj razlog. To ne mora značiti da vas nitko ne voli, ali takve stvari se naprosto dogode. Pronađite rezervnu ekipu.

Prebrzo ste se napili

Nije ni ponoć, a vi već grlite WC školjku. Imajte na umu da je pred vama cijela noć puna raznog ića i pića, ne morate sve odjednom strpati u sebe. Savjet: pojedite nešto prije nego idete na tulum.

Svi svima čestitaju, a vi stojite

U ponoć počinje čestitanje, a svi idu nekom drugom čestitati dok vi stojite i čekate jer nekako baš vas svi mimoilaze. Plešite, ionako će doći do vas.

Niste uskladili satove 

Namjestite sat da vam se ne dogodi da Novu godinu dočekate u toaletu popravljajući šminku jer 'ponoć će za pet minuta', a dok se vi šminkate na podiju svi razmjenjuju poljupce i čestitke.

Na šanku se poslužuje cuga koja vam uopće ne paše

Platili ste upad u koji je uračunato i piće, ali imaju samo ono što ne pijete. Za ovo ne postoji rješenje osim da na Novu godinu počnete piti ono što do tada niste pili.

Platili ste 300-400 kuna za doček uz hranu i piće, ali se ne možete približiti švedskom stolu jer su na doček svi došli gladni

Ovu situaciju ne treba previše objašnjavati, jer se ponavlja iz godine u godinu. Ljudi naprosto na tulume dolaze žedni i gladni, pa pokušajte ne biti jedan od njih.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene