Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

"Demon postoji. Govorimo o palome anđelu, o zastrašujućem biću koje traži propast čovjeka i koje će se pritome služiti svim mogućim zlim instrumentima", kazao je biskup uoči obreda njegovog istjerivanja.


Luteranska crkva iz Buenos Airesa dopustila je prije nekoliko dana televizijskoj postaji Estrella Satelital, poznatoj i kao Crónica TV, da snima egzorcizam 22-godišnje djevojke predstavljene samo kao Laura.

Vezani članci Argentina, ilustracija Prijateljima sredio cijepljenje preko reda: Argentinski ministar zdravstva podnio ostavku Iskapanja kod crkve sv. Frane u Šibeniku - 5 Na šibenskom groblju otkrili više od 600 lubanja, ali i cijelih kostura: "Pretpostavljamo da ih uokolo ima još jako puno"

Obred istjerivanja demona iz djevojke je predvodio biskup Manuel Acuna (52), koji u svojim izjavama nije ostavio prostora da je možda riječ o teško psihičko oboljeloj osobi.

Djevojka postala opsjednuta nakon igre prizivanja duhova

"Demon postoji. On nije teorija, on nije nešto apstraktno, on nije metafora. On ima svoju osobnost, a stoga i strategiju. Govorimo o palome anđelu, o zastrašujućem biću koje traži propast čovjeka i koje će se pritome služiti svim mogućim zlim instrumentima", rekao je Acuna okupljenima ispred crkve, a koji su stigli kako bi pomogli molitvom.

Jedan je od njiih, Augustus Amador Arevalo (32), također progovorio ispred kamera i dodao kako je Laura nekoć bila dobra djevojka dok je vrag nije zaposjeo. 

Kako bilo, nakon mučnih prizora koje je televizijska postaja prenijela u zapisu od 45 minuta, Acuna je zahvalio Bogu i izjavio da je djevojku oslobodio od nekoliko demona, prenio je Daily Mail.

UPOZORAVAMO DA PRESKOČITE ZAPISE UKOLIKO BI VAS MOGLI UZNEMIRITI! 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook