Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Troje djece, za kojima se proteklih tjedan dana tragalo, u subotu su pronađena mrtva, nekoliko sati nakon što je za jezivo ubojstvo njihove trudne majke optužena 24-godišnja obiteljska prijateljica.


Dvojica dječaka Ivan i DeMond u dobi od dvije i sedam godina i njihova jednogodišnja sestra Jinela pronađeni su mrtvi u jednom stanu. Uzrok smrti još nije poznat.

Vezani članci Ivana Tomić Najteži dani za bivšu voditeljicu Nove TV - nakon djeda i bake izgubila i oca: ''Sad treba spašavati nju, koja se bori s koronom'' Slika nije dostupna Linija koja ostavlja bez teksta – ona je majka petero djece!

Djeca su posljednji put viđena u ponedjeljak s obiteljskom
prijateljicom Tiffany Hall. Ona je u subotu optužena za teško ubojstvo njihove majke Jimella Tunstall (23), koja je bila u sedmom mjesecu trudnoće, a odgovarat će i za ubojstvo nerođenog djeteta.

Istražitelji nisu rekli je li Tiffany povezana sa smrću troje djece. Jimellla Tunstall pronađena je prošlog tjedna, a vjeruje se da je ubijena 15. rujna. Obdukcija je pokazala da je iskrvarila nakon što joj je oštrim predmetom, pretpostavlja se škarama, rasporena utroba i izvađen fetus.

Optužena, kojoj prijeti smrtna kazna, uhićena je nakon što je njezin dečko policiji prijavio da mu je na pokopu djeteta priznala ubojstvo.