Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nezapamćeni zločin šokirao Ameriku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Troje djece, za kojima se proteklih tjedan dana tragalo, u subotu su pronađena mrtva, nekoliko sati nakon što je za jezivo ubojstvo njihove trudne majke optužena 24-godišnja obiteljska prijateljica.

Dvojica dječaka Ivan i DeMond u dobi od dvije i sedam godina i njihova jednogodišnja sestra Jinela pronađeni su mrtvi u jednom stanu. Uzrok smrti još nije poznat.

Pročitajte i ovo Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova Zdravstvo u Zadru - 4 Tko je odgovoran? Snimila dramatičan razgovor s liječnikom, odgovor ju je šokirao: "Da je to bila vaša mama, što biste učinili? Pitam vas kao čovjeka!"

Djeca su posljednji put viđena u ponedjeljak s obiteljskom
prijateljicom Tiffany Hall. Ona je u subotu optužena za teško ubojstvo njihove majke Jimella Tunstall (23), koja je bila u sedmom mjesecu trudnoće, a odgovarat će i za ubojstvo nerođenog djeteta.

Istražitelji nisu rekli je li Tiffany povezana sa smrću troje djece. Jimellla Tunstall pronađena je prošlog tjedna, a vjeruje se da je ubijena 15. rujna. Obdukcija je pokazala da je iskrvarila nakon što joj je oštrim predmetom, pretpostavlja se škarama, rasporena utroba i izvađen fetus.

Optužena, kojoj prijeti smrtna kazna, uhićena je nakon što je njezin dečko policiji prijavio da mu je na pokopu djeteta priznala ubojstvo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene