Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NESLAGANJE

Komšić se osvrnuo na Milanovića: "Nešto poput toga vodi u sigurnu dezintegraciju države Bosne i Hercegovine''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milanović je izjavio da je Dodik hrvatski partner u BiH te da se problem preglasavanja Hrvata ne može riješiti bez bosanskohercegovačkih Srba. Na tu je izjavu reagirao i Komšić, inače član Predsjedništva BiH i predsjednik Demokratske fronte.

Predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović, u ponedjeljak je rekao da je Srpski član predsjedništva Milorad Dodik hrvatski partner u Bosni i Hercegovini kada je u pitanju problem preglasavanja Hrvata od brojnijih Bošnjaka.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik bizarne poruke Dodik organizirao "narodni miting", njegov suradnik stajao uz Anu Brnabić i urlao: "Ne želimo u pedersku EU!" Predsjednik Republike Zoran Milanović - 10 Nazvao ga populistom Šef diplomacije BiH žestoko opleo po Milanoviću: "To o njemu više govori nego o bilo kome drugom"

"Nama je Republika Srpska, odnosno Dodik partner u ovim previranjima. Tko to ne razumije ili ne razumije ili je pokvaren. Ne vidimo da srpska politika radi probleme Hrvatima. Bez Srba u Bosni i Hercegovini mi ovaj problem nećemo riješiti, ako nam je do njega stalo, a meni je stalo. Nekima očito nije (stalo) dovoljno. Problem je što su tisuće Hrvata i puno više Muslimana ubijeni u Republici Srpskoj. S tim se naprosto teško pomiriti", rekao je Milanović.

Na njegovu izjavu na Facebooku je reagirao Željko Komšić, član Predsjedništva BiH. Njegovu objavu prenosimo u cjelosti:

"Jedino što Dodika i njegov plan razgradnje države spašava je usvajanje anticivilizacijskih HDZ-ovih zahtjeva za izmjene izbornog zakona, koji ne znače ništa drugo nego ubijanje, ne samo europske, nego još bitnije od toga, i NATO perspektive Bosne i Hercegovine, i bacanje pod noge usvojenog Programa reformi, pri čemu Rusija može zadovoljno trljati ruke, a time bi dodatno ojačala i Dodikova separatistička politika.

Pročitajte i ovo Željko Komšić prekinuo intervju - 1 POGLEDAJTE VIDEO Komšić naglo prekinuo razgovor sa srbijanskim novinarom zbog provokacije o Srebrenici: "Onda ćete vi morati s nekim drugim raditi intervju"

Pročitajte i ovo Mario Jurič Dan nakon otkazanog puta Političari u BiH nakon Milanovićeva nedolaska šute, ali u komentarima na portalima - druga slika

Nešto poput toga vodi u sigurnu dezintegraciju države Bosne i Hercegovine. Dodikov ekstremizam i nasilje upravo je rezultat onog etničko-totalitarnog sustava kojeg Čović želi podebljati. Kada Milanović govori o čovjeku sa crne liste State Departmenta kao partneru Hrvatske u Bosni i Hercegovini, u tome mu se nažalost može vjerovati."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene