Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"politička odluka"

Dodik u pismu Đokoviću nakon izbacivanja iz Australije poručio: "To se dogodilo jer si Srbin"

Milorad Dodik (Foto: Pixell)
Milorad Dodik (Foto: Pixell) Foto: Pixell
Srpski član predsjedništva BiH Milorad Dodik priključio se u nedjelju potpori najboljem svjetskom tenisaču Novaku Đokoviću rekavši kako su ga australske vlasti deportirale zato jer je Srbin.

Teniska superzvijezda ukrcala se u nedjelju u zrakoplov kako bi otišla iz Australije nakon što je sud potvrdio vladinu odluku da mu ukine vizu, uz obrazloženje da Đokovićeva odluka da se ne cijepi protiv koronavirusa predstavlja rizik za zemlju.

"Za nas u Republici Srpskoj nema dvojbe da je na sceni politička odluka i da se dobrim dijelom puno toga u Australiji sramno dogodilo jer si Srbin", napisao je Dodik u pismu potpore Novaku Đokoviću.

On je Đokovićevo izbacivanje s Australian Opena poistovjetio sa sudbinom Srba i ocijenio kako su odluke australskih vlasti sramota za tu državu.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik - 2 neustavni praznik Republike Srpske Dodik ponovno diže prašinu: "Pukni zoro" nazvao starom ratnom srpskom pjesmom

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NE ODUSTAJE VIDEO Razdragani Dodik u kafiću uz pjesmu slavi nove sankcije: "Metar našeg sela, Amerika cela"

"Za nas u Republici Srpskoj svako polemiziranje o tome tko zaslužuje titulu najboljeg svih vremena je suvišno, jer si za nas, Nole, to nesumnjivo, ti", rekao je Dodik.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene