Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićene cimerice

Zarezale ga 300 puta za dvodnevnog sotonističkog seksa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije cimerice uhićene su nakon što je tinejdžer ispričao policiji da je bio mučen i rezan nožem tijekom dvodnevne sotonističke seksualne torture.

18-godišnja žrtva ispričala je policiji u Milwaukeeu da je bila vezana konopcem te zarezana nožem više od 300 puta, piše Daily Mail. Tinejdžer je upoznao 22-godišnju Rebeccu Chandler i 20-godišnju Raven Larabee putem interneta te je autobusom krenuo u Phoenix kako bi ih i osobno upoznao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izazvali zgražanje svih 'ZABAVA DOBRODOŠLICE ZLU' Sotonisti otkrili kip Baphometa Slika nije dostupna Šokantno VIDEO Ovako izgleda unutrašnjost kuće sotonističkog ubojice

No, kada je došao u njihov stan, stvari se nisu razvijale onako kako je 18-godišnjak zamišljao. Nakon dva dana kada je napustio stan, pozvao je policiju koja je pronašla mjesto događaja i puno tragova krvi.

Mladić je zadobio niz ozljeda i porezotina, modrice po vratu, glavi, nogama i rukama. Policijski službenici ispričali su kako je gđica Chandler reagirala kada su ušli u stan. 'Mislim da mene tražite', rekla je. Dodala je kako je rezanje bilo sporazumno, no ipak je većinu krivnje pokušala je svaliti na svoju 20-godišnju cimericu.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene