Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umalo izgubio nogu

VIDEO Šokantna snimka: Rušio garažu, poklopio ga zid

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jake Weir je rušio komad po komad krova garaže kada se cijela građevina stropoštala na njega pri čemu je skoro izgubio nogu.

Građevinar Jake Weir (33) je zbog namjere da nadogradi jednu obiteljsku kuću u gradiću Spaldingu na sjeveroistoku Engleske krenuo rušiti krov garaže. Razvaljivao ga je komad po komad, no u jednom je trenutku statika bočnog zida bila narušena te se sve samo od sebe krenulo urušavati.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Ilustracija Sve se istražuje Užasna tragedija: Sedmero djece preminulo u četiri dana, u bolnici u Trinidadu pronađene opasne bakterije

>> Urušio se krov bolnice, deseci zarobljeni pod ruševinama

Oveća hrpa cigle i drugog materijala stropoštala se dijelom i na njega te ga teško ozlijedila. Hitno je prebačen u bolničku šok sobu, gdje su liječnici razmatrali amputaciju lijeve noge.

No, nogu su mu tijekom 6-satne operacije ipak spasili, a 12 mjeseci kasnije Jake se potpuno oporavio i upravo je zatvorio bolovanje te ponovno počeo raditi.

'Sjećam se da je sve eksplodiralo te me počelo udarati u lice. Dok sam još bio pri svijesti, rekao sam samom sebi da moram pobjeći. Mislio sam da je sve gotovo, da ću umrijeti. Kad je sve završilo, proradio mi je adrenalin pa sam se sam uspio izvući iz ruševine. Nikakvu bol u nozi još nisam osjetio - bio je to skroz čudan osjećaj', ispričao je Jake Daily Telegraphu.

Premda je od nemilog događaja prošlo godinu dana, šokantan video koji je zabilježio vlasnik kuće osvanuo je tek sada.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene