Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novo urušavanje zgrade

Urušio se krov bolnice, deseci zarobljeni pod ruševinama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo nekoliko dana nakon slične tragedije u Bangladešu i u Indiji se urušila zgrada. Riječ je o bolnici pod čijim je ruševinama zarobljeno na desetke ljudi.

Cijelu noć odvijala se potraga za preživjelima pod ruševinama bolnice u indijskom gradu Bhopalu. Dužnosnici kažu kako je zgrada bila u poprilično lošem stanju , a urušio se krov pod kojim su, sumnja se, zarobljeni deseci osoba, a mnogi su i ozljeđeni, piše Reuters.

Pročitajte i ovo Potraga za Dankom još traje Za 30 dana Tužiteljstvo traži produljenje pritvora osumnjičenima za ubojstvo Danke Arian Najveća organizirana potraga "Našli smo otiske stopala, ali nakon svega..." Potresne riječi policije koja danima traga za nestalim Arianom

Očevici kažu kako su spasilačke službe izvukle nekoliko ljudi u teškom stanju, no da ih je još pedesetak zarobljeno. Potraga se nastavila i ujutro, no konkretnih vijesti o pronađenim i zarobljenim osobama još nema.

>> U urušavanju zgrade u Bangladešu 159 mrtvih

Službenici kažu kako je zgrada bila u procesu renoviranja kada se krov urušio, a opće je poznata činjenica kako mnoge zgrade diljem Indije ne zadovoljavaju sigurnosne propise te nadograđuju nepredviđene katove čime se dodatno ugrožava sigurnost korisnika tih zgrada.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene