Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimljen u vozilu

VIDEO Procurila zadnja Prigožinova snimka? "Za one koji raspravljaju o tome jesam li živ ili nisam..."

Jevgenij Prigožin
Jevgenij Prigožin Foto: Screnshoot/Telegram
Na Telegramu se pojavila dosad neviđena snimka Jevgenija Prigožina.

Objavljena je po mnogima zadnja snimka šefa ruskih plaćenika Jevgenija Prigožina i navodno ga prikazuje u Africi samo nekoliko dana prije njegove smrti. 

"Za one koji raspravljaju o tome jesam li živ ili nisam... Kako mi je? Sad je vikend, druga polovica kolovoza 2023., ja sam u Africi", kaže Prigožin u kratkom videu koji je objavio Grey Zone.

"Dakle, za ljude koji vole raspravljati o tome da me izbrišu, ili moj privatni život, koliko zarađujem ili bilo što drugo – sve je u redu”, dodaje u videu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kakva sramota "Niste stali golih grudi ispred mene. Možda nije dovoljno vruće?" Ministar šokirao novinarke pitanjem

Pročitajte i ovo Ilustracija Sigurnost i povjerenje Skandal u ličkoj policiji: Žena prijavila policajce za silovanje u automobilu, uhićeni su

Reuters nije uspio provjeriti mjesto ili datum videa, koji je snimljen u vozilu u pokretu. Prigožinova kamuflažna odjeća i šešir, kao i sat na desnoj ruci, odgovarali su njegovu izgledu na videu objavljenom 21. kolovoza, za koji je također tvrdio da je snimljen u Africi.

 

 

 

Pročitajte i ovo Ilustracija Već drugi slučaj Nova akcija policije: Iz Srbije objavljivala na Fejsu, došla u Hrvatsku pa završila u zatvoru

Smatra se da je snimka nastala 19. ili 20. kolovoza, samo tri ili četiri dana prije nego što su on i druge vodeće osobe Wagnera i tjelohranitelji poginuli u avionskoj nesreći sjeverno od Moskve 23. kolovoza.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene