Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"znamo da je loš, ali nije idiot"

Ukrajinski vojni zapovjednik tvrdi da Putin koristi tri dvojnika: "Vojna strategija im je toliko loša da se pitamo tko donosi odluke"

Vladimir Putin
Vladimir Putin Foto: Afp
Šef ukrajinske vojne obavještajne službe, general bojnik Kyrylo Budanov, tvrdi da Vladimir Putin ima tri dvojnika te da su svi imali estetske operacije. Rekao je i da su se dvojnici dobrovoljno podvrgnuli plastičnim operacijama kako bi izgledali poput ruskog vođe.

"Vladimir Putin koristi najmanje tri dvojnika koji su podvrgnuti plastičnim operacijama kako bi izgledali poput njega", tvrdi šef ukrajinske vojne obavještajne službe, koji pretpostavlja da ih se koristi kako bi se prikrio njegov gubitak kontrole u Kremlju.

General bojnik Kyrylo Budanov kaže da je ukrajinska vlada toliko zbunjena ruskom katastrofalnom strategijom invazije da se pitaju donosi li Putin još uvijek ključne odluke? "Bez obzira koliko loš Putin bio u prošlosti, nije bio idiot", kazao je Budanov koji tvrdi da ruski rat "ne slijedi nikakvu logiku" te se zapitao "postoji li još pravi Putin?", prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Petro Porošenko Komentar na rat Bivši ukrajinski predsjednik oštro: "Putin je već 22 godine ludi manijak"

Pročitajte i ovo Putin na poligonu - 1 Lak na obaraču Pogledajte video: Vladimir Putin pri obilasku vojnika okušao se u pucanju iz snajpera

Ova bizarna sugestija dolazi usred opetovanih glasina o Putinovu zdravlju, a Budanov kaže da su u prošlosti otkrili Putinove dvojnike koji su ga zamjenjivali u "posebnim prilikama", ali sada je to postalo "uobičajena praksa".

"Jedina stvar koja ih odaje je njihova visina. Vidljivo je na videu i slikama. Zaim gestikuliranje, govor tijela i ušne resice, jer su jedinstveni za svaku osobu", naglasio je. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene