Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubijeno 25 napadača i policajaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šijitska milicija koju vodi Muqtada al-Sadr preuzela je kontrolu nad južnim iračkim gradom Amarahom u petak i pritom je ubijeno 25 napadača i policajaca, izjavio je jedan britanski vojni dužnosnik.

Mahdijeva vojska napala je tri glavne policijske postaje u petak ujutro postavivši eksploziv koji je raznio zgrade. Dobro naoružani pripadnici al-Sadrovih snaga zatim su se razmjestili na ulice Amaraha u policijskim vozilima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!" Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

Međutim, kasnije su se povukli sa svojih položaja i prekinuli su opsadu policijskog sjedišta u skladu s privremenim primirjem koje je dogovoreno s al-Sadrovim izaslanikom.

Britanski vojni glasnogovornik Charlie Burbridge rekao je da je 600 iračkih vojnika kasnije povratilo kontrolu nad gradom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene