Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optužen muškarac

U New Yorku su se pojavile žarko crvene vjeverice: Policija tjednima rješavala misterij, a onda im je sve postalo jasno

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac je mjesecima po kvartu u New Yorku bojio vjeverice žarko crvenom bojom kako bi pratio one koje se vraćaju u njegovo dvorište i uznemiravaju njegove pse.

Žarko crveno obojene vjeverice pojavile su se prvi put u okrugu Putnam u New Yorku krajem 2023.godine. Stanovnicima i nadležnima nije bilo jasno što se događa.

Policijski službenici iz odjeljenja za očuvanje životne sredine (ECOS) iz Državne uprave New Yorka i istražitelji Društva za prevenciju okrutnosti prema životinjama okruga Putnam radili su na rješenju tog misterija obojenih vjeverica. 

Tako su obavili nadzor i uočili žarko crvenu vjevericu kako prelazi ulicu u blizini osumnjičene osobe te su počeli pratiti situaciju.

Pročitajte i ovo Darko Milinović, Gordan Maras i Hrvoje Krešić Krešendo Hrvoja Krešića Milinović otkrio zbog čega je u 4 ujutro probudio Sanadera: "Doći ću povraćati na Vladu"

Nakon toga su 13. siječnja osumnjičenog pozvali na informativni razgovor tijekom kojeg je priznao da je hvatao vjeverice te ih bojio kako bi pratio one koji se vraćaju u njegovo dvorište i uznemiravaju njegove pse.

Čovjek je prijavljen za maltretiranje životinja, a vjeverice u New Yorku sada su sigurnije kada je riješen niz incidenata bojenja vjeverica u toj državi, piše People

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Aktualne teme Plenković o prijetnjama koje je dobio preko frizera: "Ima tko se brine o tome''

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u Španjolskoj Mlada majka umrla na porodu, iskrvarila je pored svoje mrtve bebe: "Trpjela je strašne bolove"

Nažalost, to nije prvi put da je takva ludost nekome pala na pamet.

U listopadu 2023. Odjel za očuvanje Missourija (MDC) objavio je fotografiju jelena na čijem tijelu je netko napisao - kućni ljubimac.

Ured šerifa okruga Jefferson podijelio je fotografiju stvorenja na Facebooku. Rečeno je da su policajci otišli u De Soto, ruralni grad u Missouriju, kako bi istražili sliku jelena koja je postala viralna na internetu. No taj slučaj nije razriješen. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene