Obavijesti Video Pretražite Navigacija
stravičan zločin

Izbola muža na spavanju pa ga razrezala motornom pilom: Zločinu navodno svjedočilo dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stravičan zločin u Srbiji. Žena je izbola svog muža dok je spavao te ga potom razrezala motornom pilom. Zločinu je navodno svjedočilo i dijete, a susjedi misle da je povod činu bilo obiteljsko nasilje.

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova u Zrenjaninu uhitili su ženu iz Zelenog polja zbog osnovane sumnje da je počinila teško ubojstvo. Prema sadašnjim informacijama, žena je izbola svog supruga na spavanju pa ga je razrezala motornom pilom.

Kako prenosi Nova.rs, zločin se dogodio u utorak navečer u obiteljskoj kući u Ulici Duška Trifunovića, u naselju Zeleno polje. Ženi je određen istražni zatvor od 48 sati i ona će, uz kaznenu prijavu, biti privedena Višem javnom tužiteljstvu u Zrenjaninu.

Pročitajte i ovo Američka policija, ilustracija (Foto: Robyn Beck / AFP) UŽAS U KALIFORNIJI Majka ubila troje malodobne djece, uhićena i 16-godišnjakinja: "Gdje je moja Biblija"

Susjedi su šokirani događajem. "Poznavala sam ih iz viđenja jer sam se nedavno doselila ovdje. Zaista ne znam što se dogodilo, neki kažu da se radi o obiteljskom nasilju i da je ženi prekipjelo", rekla je za Novu.rs jedna od susjeda.

Dijete svjedočilo hororu?

Susjedi kažu da je zločinu prisustvovalo i jedno od troje djece.

"Iz prvog braka ona je imala troje djece. Susjedi kažu da je najmlađe dijete bilo u kući kada se dogodio zločin. Inače, on nije nigdje radio, čujem da su pili lijekove i da su imali psihičkih problema. Često je odlazila od kuće pa se vraćala", rekao je susjed.

Pročitajte i ovo Paragvajska državna tužiteljica ubojice stigle u čamcu "Prišao je i pucao u njega bez riječi": Tužitelj i borac protiv narkokartela ubijen na plaži na medenom mjesecu

"Živjeli su uglavnom od socijalne pomoći i od Crvenog križa. Pokojnik je živio sam, prije nekoliko godina mu je umro otac, pa se on uselio tu gdje je živio njegov otac. Ona je došla prije godinu dana. Uselila se malo pa se vratila kod muža iz prvog braka. Svi susjedi kažu da je dijete bilo u kući i da je vidjelo cijelu scenu. Ali to su još uvijek samo glasine, nisam zaista siguran", dodao je.

"Čuo sam da ga je najprije uspavala, zaklala nožem, a potom i razrezala noge motornom pilom. Da tragedija bude još veća, sve se to događalo dok joj je kći bila u kući", rekao je drugi susjed.

Tijelo je prevezeno u Novi Sad na obdukciju. Policija provodi očevid.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene