Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UŽAS U KALIFORNIJI

Majka ubila troje malodobne djece, uhićena i 16-godišnjakinja: "Gdje je moja Biblija"

Američka policija, ilustracija (Foto: Robyn Beck / AFP)
Američka policija, ilustracija (Foto: Robyn Beck / AFP) Foto: Robyn Beck / AFP
Majka je priznala ubojstvo svoje troje djece u Kaliforniji. Dok su je bolničari stavili na nosilo vikala je - "Gdje je moja Biblija?". Uhićena je i 16-godišnjakinja.

Troje djece pronađeno je mrtvo u kući u Los Angelesu tijekom vikenda, a njihova majka i 16-godišnjakinja su uhićene, priopćila je policija.

Policajci su izašli na poziv i pronašli troje djece koja nisu reagirala, rekla je policajka Lizeth Lomeli, glasnogovornica policijske uprave Los Angelesa.

Bolničari su djecu proglasili mrtvom, a policija je u priopćenju rekla da su bila u dobi od osam do 12 godina.

Policija nije otkrila informacije o tome kako istražitelji vjeruju da su djeca ubijena. Žrtve su bila dva dječaka i djevojčica, piše ABC.

Policija je identificirala majku djece kao Angelu Flores (38). Privedena je i 16-godišnjakinja, ali policija nije odmah objavila u kojem je tinejdžerka odnosu s obitelji.

Dok je Flores uhićena za tri ubojstva, tinejdžerka je uhićen za jedno od njih, priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna pucao mu u leđa Policajac ubio dječaka (12) nakon što se predao i ležao na tlu: "Srce mi je slomljeno"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ISTRAGA U TIJEKU Misteriozne smrti na američkom nosaču aviona: U tjedan dana pronađena tijela troje mornara

Flores je "priznala da je ubila svoju djecu", stoji u policijskom priopćenju. Internetski zatvorski zapisi pokazuju da je pritvorena uz jamčevinu od šest milijuna dolara, a sudski datum još nije određen.

Prisila Canales, susjeda koja živi u blizini kuće u kojoj su se dogodila ubojstva, rekla je novinarima da je u subotu kasno navečer došlo do nemira u kojem je žena vrištala i ponašala se histerično sve dok netko nije pozvao vlasti.

Canales je rekla da su bolničari ženu stavili na nosilo i da se ona borila i vikala: "Gdje je moja Biblija?".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene