Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četvero teže ozlijeđenih

Stogodišnjak autom naletio na djecu: 'Žao mi je, kočnice su otkazale'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki vozač star 100 godina naletio je u srijedu svojim automobilom na skupinu odraslih i djece na pločniku u Los Angelesu ozlijedivši pri tom devetoro djece od čega četvero teže.

Prema informacijama policije vozač Preston Carter tijekom vožnje unatrag pogodio je jedanaest osoba od čega devetoro djece obližnje osnovne škole. Iako su prolaznici pokušavali skrenuti pažnju vozaču, neka od djece završila su pod kotačima plavog Cadillaca.

Carter, koji 101 rođendan slavi za tjedan dana, kazao je lokalnim medijima kako su mu otkazale kočnice te da žali zbog nesreće.

Policija vjeruje da se isparkiravao i da se umjesto da se uključi u promet popeo na pločnik. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Prometna nesreća na Soblinečkoj cesti Očevid u tijeku Na Soblinečkoj cesti sudarila se tri automobila: Jedan završio na boku, vatrogasci izvlačili zarobljene

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene