Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Ugrabio više od 40.000 eura

Srbija: Pljačkaš banke pobjegao policiji - biciklom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U središtu Beograda u ponedjeljak je opljačkana poslovnica Unicredit banke, a pljačkaš je policiji, s plijenom nešto većim od 40.000 eura, pobjegao - biciklom, javili su beogradski elektronički mediji.

Naoružani maskirani razbojnik uletio je oko 10 sati u poslovnicu Unicredit banke u Ulici 27. ožujka, nekoliko stotina metara od samog središta grada, i zaposlenicima zaprijetio pištoljem, a potom rekao da će ih držati kao taoce jer su alarmirali policiju.

Pročitajte i ovo Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Prema tvrdnjama Blica i B92, službenici banke su razbojniku nakon prijetnji predali dva milijuna dinara (oko 17.500 eura), 23.000 eura i 2.000 dolara, a on je, prije nego li je prva patrola policije stigla pred banku, uspio pobjeći, i to - biciklom.

Dječak snimio oralni seks s djevojčicom pa prodavao snimku za 65 kuna

Očevid i potraga su u tijeku, policijski inspektori su iz banke, okolnih lokala i trgovina uzeli video-snimke kamera sigurnosnog sustava, a službenih priopćenja banke i policije o pljački još nema. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene