Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Super junak u akciji

'Spiderman' spasio autističnog dječaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tajlandski vatrogasac prerušio se u akcijskog super junaka Spidermana kako bi spasio preplašenog autističnog dječaka s trećeg kata škole.

Nastavnici škole za djecu s posebnim potrebama u Bangkoku pozvali su pomoć kada je dječak, preplašen svoga prvog dana u toj ustanovi, sjeo na gredu na trećem katu i odbijao sići.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužna vijest Vatrogasac preminuo na intervenciji tijekom nevremena: Građani ga držali na životu do dolaska hitne pomoći Beba, ilustracija - 2 Prekrasna priča Vatrogasac posvojio bebu ostavljenu u kutiji: "Pogledi su nam se sreli i to je bilo to. Neopisivo je volimo"

Dječak nije reagirao na pokušaje nastavnika, ali kada je njegova majka spomenula da obožava filmske akcijske junake, vatrogascu Somchaiju Yoosabaiju sinula je odlična ideja.

Presvukao se u kostim čovjeka-pauka, vratio do dječaka i rekao mu: 'Nikakvo čudovište te neće napasti jer će te Spiderman spasiti. Samo hodaj polako prema meni jer je trčanje opasno'. Dječak je odmah ustao i polako mu krenuo u zagrljaj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene