Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tajlandski vatrogasac prerušio se u akcijskog super junaka Spidermana kako bi spasio preplašenog autističnog dječaka s trećeg kata škole.


Nastavnici škole za djecu s posebnim potrebama u Bangkoku pozvali su pomoć kada je dječak, preplašen svoga prvog dana u toj ustanovi, sjeo na gredu na trećem katu i odbijao sići.

Vezani članci Gašenje požara,ilustracija (Foto:Pixsell,Ivo Cagalj) Ugašen požar kod Solina, vatrogasci se s vatrom borili cijelu noć Alain Robert popeo se na neboder u Hong Kongu (Video: AP) Francuski "Spiderman" popeo se na neboder u Hong Kongu: Poziva na pregovore usred prosvjeda

Dječak nije reagirao na pokušaje nastavnika, ali kada je njegova majka spomenula da obožava filmske akcijske junake, vatrogascu Somchaiju Yoosabaiju sinula je odlična ideja.

Presvukao se u kostim čovjeka-pauka, vratio do dječaka i rekao mu: 'Nikakvo čudovište te neće napasti jer će te Spiderman spasiti. Samo hodaj polako prema meni jer je trčanje opasno'. Dječak je odmah ustao i polako mu krenuo u zagrljaj.