Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ne sjećam se ničega'

Sjekirom iz čista mira napao ženu i ubio četevromjesečnog dječaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suznim očima u sudnici, Sonia Lisset Castro svjedočila je kako je nju i njezina sine sjekirom napao Harold E. Montague, pri čemu je dječak preminuo.

Sonia Lisset Castro rekla je kako je molila za svoj život i život svog djeteta, ali Harold E. Montague koji ih je napadao sa sjekirom na ulici samo joj se smijao i nastavljao je udarati. ‘Govorila sam: Molim vas, ostavite me na miru. Ali on me nije želio slušati’, svjedočila je Castro o napadu u kojem je poginuo njezin četveromjesečni sin Damien, piše The Huffington Post.

Pročitajte i ovo Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost" Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

‘Svaki put kad bi me udario, smijao se na glas. Preklinjala sam ga da me pusti, a on mi se rugao’, ispričala je Castro te sucu pokazala ožiljke na licu koje je zadobila u napadu. Njezino je desno oko potpuno uništeno. ‘Udarao me po licu i glavi’, govorila je Castro dok je uz nju bio njezi suprug i crkveni molitvenik.

Protiv optuženog još je svjedočila susjeda koja je vidjela napad i uputila poziv za pomoć službi 911. Ona je kazala kako je zbog ovog napada imala emotivni slom. Svjedočila je i Montagueova supruga koja je rekla da nikada nije pomislila da bi njezin suprug mogao biti prijetnja njezinoj obitelji.

Montague je optužen za ubojstvo te tri pokušaja ubojstva. Naime, 20 je puta nožem izbo sestru svoje supruge, nakon čega je istrčao na ulicu i napao Castro i njezino dijete. On kaže da se napada uopće ne sjeća, dok ga je branitelj Norm Reed okarakterizirao kao paranoičnog, ali ne i nesposobnim za suđenje. Tužitelj je za sljedeće saslušanje najavio dovođenje još svjedoka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene