Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images

Radnik je čudom preživio nakon što je pao u rastaljeni aluminij u tvornici. Srećom se uspio izvući na sigurno, a sada se od teških opeklina oporavlja u bolnici.


Švicarski električar u tvornici u St. Gallenu doživio je tešku nesreću - upao je u peć s rastaljenim aluminijem i nekim čudom preživio.

U trenutku taljenja aluminiji mora prijeći 660 Celzijevih stupnjeva, a ovaj je bio na temperaturi od 720 °C. Gotovo je nevjerojatno što je radnik preživio s obzirom na to da je riječ o temperaturi lave.

Katarina Peović. Marin Piletić Peović podsjetila ministra: ''Zavjetovali ste se Svetom Josipu, zaštitniku radnika, a ovaj zakon ne štiti radnike''

Srećom, 25-godišnjak je u metal upao samo do koljena, uspio je izdržati strašnu bol i izvući se iz peći.

Kako piše Daily mail, na kojem možete pogledati i fotografije s mjesta nesreće, mladić je s kolegom u srijedu 9. studenog  predvečer obavljao uobičajene radove. U jednom se trenutku spotaknuo i pao kroz okrugli otvor na vrhu peći.

Ilustracija Radnici s djecom mlađom od 12 godina imat će slobodne vikende, odlučio Vrhovni sud i izazvao podjele

Dva liječnika hitne pomoći i medicinske sestre brinuli su se o njemu u tvornici, a zatim je helikopterom prebačen u bolnicu s velikim opeklinama. Policija istražuje kako je došlo do nesreće.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju