Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izboden nožem

Pronađen u lokvi krvi: Kontrolor leta izboden na radnom mjestu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kontrolor leta francuske zračne luke EuroAirport na radnom je mjestu izboden na smrt.

Policija je izvijestila kako je 34-godišnji kontrolor leta danas nešto nakon 8 sati ujutro pronađen u lokvi krvi u kontrolnom tornju zračne luke u koji pristup imaju isključivo zaposlenici, piše BBC. Francuske vlasti intenzivno istražuju ubojstvo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Neočekivano otkriće Odvratan pronalazak prisilio pilota da se vrati u zračnu luku: "Žena je rekla da joj je nešto palo na glavu. Okrenuo sam se..." Posljedice požara na mini kruzeru - 1 Poraz pravne države Država će brodarima koji su godinama gradili bespravnu luku sagraditi legalnu - vrijednu više od 18 milijuna eura"

Žrtva, čiji identitet nije objavljen, oženjeni je otac te dugogodišnji zaposlenik zračne luke koji je od 1998. godine zadužen za kontrolu leta. Policija je izvijestila da je muškarac nožem uboden u vrat, prsa i pluća.

Muškarac je živio oko 20 kilometara od zračne luke. Još uvijek nitko nije uhićen zbog ubojstva te nije pronađeno oružje s kojim je ono izvršeno. Promet u zračnoj luci nije poremećen ovim strašnim događajem, avioni lete prema predviđenom redu.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene