Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odvjetnik uhićenih objašnjava

Pritvoreni Hrvati u Grčkoj žale se na prijetnje: "Takvo se što može dogoditi i na ulici, kamoli u zatvoru"

Aktualno Galerija Hrvatski navijači u Grčkoj - 1 Hrvatski navijači u Grčkoj - 1 Foto: Vijesti Nove TV u 14 Hrvatski navijači u Grčkoj - 2 Hrvatski navijači u Grčkoj - 2 Foto: Vijesti Nove TV u 14 Hrvatski navijači u Grčkoj - 3 Hrvatski navijači u Grčkoj - 3 Foto: Vijesti Nove TV u 14 +0 Hrvatski navijači u Grčkoj - 4 Galerija 1/4 >>
Još Hrvata koji su završili u grčkim zatvorima zbog navijačkih nereda žalilo se na prijetnje i zatvorski tretman. Odvjetnik uhićenih, Athanasios Kaimenakis, za Dnevnik Nove TV otkrio je detaljnije.

Odvjetnik koji brani 97 uhićenih u Grčkoj radi nereda prije dva tjedna, Athanasios Kaimenakis, kaže da su njegovi branitelji do sada dobili najmanje tri verbalne ili neverbalne prijetnje iz tri različita zatvora.

Pročitajte i ovo Vrućina opasno vrijeme Hrvatska na udaru toplinskog vala! Vrhunac stiže, ali popodne će biti pljuskova i grmljavine: Provjerite gdje će trebati kišobrani

Grčke vlasti i hrvatska diplomacija hitno su reagirali, tvrdi odvjetnik i uvjerava da su svi uhićeni sigurni u grčkim zatvorima.

"Bilo je nekih prijetnji, nekih gestikulacija, verbalnih prije svega, ali to nije nešto... takvo se što može dogoditi i na ulici, kamoli u zatvoru. Sve je u redu i grčke vlasti rade sve što mogu, jer ne mogu si dopustiti da se nekome od naših momaka naudi u zatvoru", rekao je Kaimenakis.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene