Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U bolnici je

Posjetitelji parka u šoku! Pokušala staviti biljku u nastambu, napao je divovski krokodil: "Sve je bilo puno krvi"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Djelatnica parka pokušala je staviti biljku u krokodilsku nastambu, završila je u bolnici s brojnim ugrizima.

Čuvarica je izgubila puno krvi nakon što ju je krokodil od gotovo pet metara napao u parku reptila u Australiji. Ta 34-godišnjakinja stavljala je biljku u nastambu krokodila zvanog Leo.

Dok je radila u Crocosaurus Coveu u Darwinu, gmaz ju je ozlijedio te je hitno prevezena u bolnicu. Svjedoci su rekli da je žena imala sreće što je izvukla živu glavu i vjeruje se da je to prvi put da je toliki krokodil ugrizao jednog od radnika. No u parku reptila bilo je već puno ugriza manjih krokodila.

Turist u parku rekao je da je čuo osoblje kako govori o napadu i rekli su da je navodno sve bilo puno krvi, izvještava NT News. List je također citirao izvor koji je rekao: "Žena može biti sretna što je preživjela."

Glasnogovornik parka potvrdio je da se napad dogodio i da je istraga u tijeku, piše Mirror.

Pročitajte i ovo Ilustracija Poznati član zajednice Tragično pecanje s prijateljima: Nestalog ribara pronašli nakon nekoliko dana u krokodilu

"NT WorkSafe može potvrditi da je djelatnica ozlijeđena nakon što ju je za ruku ugrizao krokodil", rekao je glasnogovornik, no dodao je da zbog privatnosti pacijenta nisu u mogućnosti davati više detalja o ozljedi.

U parku posjetitelji imaju priliku plivati s krokodilima i hraniti ih.

O prethodnom napadu manjeg krokodila u parku bivši član osoblja navodno je rekao: "Bio je prilično jak ugriz, vjerojatno prije godinu do dvije godine, kad je maloljetnog člana osoblja zapravo ugrizao jedan od manjih krokodila."

Pročitajte i ovo Ilustracija Jezivi susret Muškarac zaspao na plaži, osjetio je da ga netko dira po nogama: Prizor koji je ugledao pamtit će do kraja života

Pročitajte i ovo Ilustracija Pojavio se iznenada Muškarca krokodil ugrizao za nogu, spasio ga pas: "Čuvajte djecu, on se stalno mota ovdje"

Dok se odvijala drama u australskom parku reptila, istovremeno je ovih dana završena potraga za nestalim čovjekom, a smatra se da su ga pojeli krokodili nakon što je par japanki pronađen na obali rijeke u Queenslandu u Australiji.

Kevin Darmody (65) lovio je azijskog brancina na rijeci Kennedy na krajnjem sjeveru države kada je prije dvije noći iznenada nestao s obale rijeke.

"Mladić je došao na cestu vičući: 'Nema ga, nema ga', a moj je prijatelj potrčao niz obalu i rekao da je voda sva uzburkana i prljava, mogli ste vidjeti da se nešto loše dogodilo", ispričao je Kevinov prijatelj Bart Harrison, koji je bio blizu mjesta njegova nestanka. 

Nakon višednevne pretrage područja policija je eutanazirala dva velika krokodila i pronašla dijelove ljudskog tijela. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene