Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poznati član zajednice

Tragično pecanje s prijateljima: Nestalog ribara pronašli nakon nekoliko dana u krokodilu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nestalog ribara koji je pecao s prijateljima našli su u unutrašnjosti krokodila u Australiji. Bio je iskusni ribar i poznati član zajednice u Cape Yorku.

Unutar krokodila pronađeni su ostaci Australca koji je nestao dok je pecao s prijateljima.

Kevin Darmody posljednji je put viđen u Kennedy's Bendu - poznatom staništu morskih krokodila u udaljenom dijelu sjevernog Queenslanda u subotu.

Nakon dvodnevne pretrage područja policija je eutanazirala dva velika krokodila i pronašla dijelove ljudskog tijela. Ribari koji su bili s Darmodyjem nisu vidjeli sam napad, ali su rekli kako su ga čuli da viče, nakon čega je uslijedio glasan pljusak.

"Istrčao sam dolje, ali nije bilo ni traga od njega, samo njegove japanke na obali i ništa više", rekao je njegov prijatelj John Peiti.

Ostaci još nisu identificirani, ali policija je rekla da je to "tragičan završetak" potrage za 65-godišnjakom, piše BBC.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jezivi susret Muškarac zaspao na plaži, osjetio je da ga netko dira po nogama: Prizor koji je ugledao pamtit će do kraja života

Darmody je bio iskusni ribar i poznati član zajednice u Cape Yorku. Dva krokodila ubijena su u ponedjeljak oko kilometra i pol od mjesta gdje je posljednji put nesretni ribar viđen.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene