Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

Posinak milijardera stradalog na Titanu otkrio zašto je išao na koncert dok je trajala potraga

Potraga za podmornicom - 1
Potraga za podmornicom - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Brian Szasz, posinak člana posade Titana Hamisha Hardinga, koji je jedan od pet putnika stradalih na Titanu, nazvao je situaciju s nestalom podmornice noćnom morom.

Brian Szasz, posinak poginulog člana posade Titana Hamisha Hardinga, danas se oglasio na Instagramu nakon što je prethodno razbjesnio svjetsku javnost svojim objavama na društvenim mrežama dok se tragalo za njegovim očuhom, koji je s još četvero ljudi nestao u nedjelju nakon što je podmornicom Titan zaronio prema olupini Titanika.

"Nisam spavao danima, ne radi se o meni, očigledno sam previše zabrinut za mamu i situaciju", rekao je dva dana nakon što je bio na koncertu grupe Blink-182.

Objasnio je i zašto je otišao na koncert dok je trajala potraga za nestalom podmornicom.

Pročitajte i ovo Nestala podmornica Što je implozija? Bivši podmorničar objašnjava što se događalo s putnicima u trenutku implozije

"Otišao sam na koncert kako bih slušao meni najdraže pjesme na svijetu. Nije da sam se ludo zabavljao. Pokušavao sam se maknuti na sat ili dva i onda sam se vratio drami. Podmornica je zapela na Titanicu i ja tu ne mogu ništa napraviti", rekao je Brian.

Navodi i da mu je model čije je fotke dijelio na društvenim mrežama prijateljica s kojom se stalno online zeza.

Pročitajte i ovo OceanGate podmornica Nakon objave obalne straže VIDEO Animacija skupila milijune pregleda: Ovako izgleda implozija podmornice

Pročitajte i ovo Admiral John Mauger Pronašli krhotine Obalna straža potvrdila tragičan kraj potrage: "Svi su putnici poginuli. Došlo je do katastrofalne implozije"

Zatim je objavio i anketu hoće li pobijediti u svađi s Kardi B. Pjevačica je inače u utorak kasno navečer objavila da je užasnuta njegovom odlukom da prisustvuje koncertu umjesto da pomogne u potrazi.

Dobitnica Grammyja objasnila je da bi na mjestu Hardinga željela da netko bude više zabrinut za nju.

"Trebao si biti u kući, tužan. Trebao si plakati za njim. Trebao si biti odmah pored telefona, čekati da čuješ novosti o meni. Trebao si tješiti svoju mamu", kazala je.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene