Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća na Bundeku

Stanje mladića kojeg je pregazila hitna i dalje je ozbiljno: "Još je uvijek na jedinici intenzivne skrbi"

Aktualno Galerija Hitna udarila maloljetnike na Bundeku - 1 Hitna udarila maloljetnike na Bundeku - 1 Foto: DNEVNIK.hr Hitna udarila maloljetnike na Bundeku - 2 Hitna udarila maloljetnike na Bundeku - 2 Foto: DNEVNIK.hr Hitna udarila maloljetnike na Bundeku - 3 Hitna udarila maloljetnike na Bundeku - 3 Foto: DNEVNIK.hr Hitna udarila maloljetnike na Bundeku - 4 Hitna udarila maloljetnike na Bundeku - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Martina Bolšeć Oblak Galerija 1/5 >>
Slavlje posljednjeg dana škole zasjenila je teška nesreća u Zagrebu. Vozilo Hitne pomoć na Bundeku je pregazilo troje maloljetnika, od kojih je jedan mladić u teškom je stanju.

Umjesto slavlja, zadnji dan škole u Zagrebu obilježila je teška prometna nesreća. Vozilo Hitne pomoć na Bundeku je pregazilo troje maloljetnika, od kojih je jedan 17-godišnjak teško ozlijeđen. S najnovijim informacijama o njegom stanju se uživo u Dnevnik Nove TV javila reporterka Martina Bolšeć Oblak.

"Zadnje informacije koje sam dobila neposredno prije Dnevnika u zagrebačkom Rebru su da je mladić u teškom stanju i da se radi o zaista ozbiljnim ozljedama te se još uvijek nalazi na jedinici intenzivne skrbi. Kako doznajem, riječ je o višestrukim teškim ozljedama glave i unutarnjih organa", rekla je.

"Što se Hitne tiče, riječ je o vozilu zagrebačkog Nastavnog zavoda za javno zdravstvo. Oni su se oglasili priopćenjem. Kažu da vozač nije bio alkoholiziran i da je vozio novo vozilo koje je nabavljeno prošle godine. Na kraju su dodali da su u srijedu imali ukupno 16 intervencija koji se odnose na maloljetnike i sumnje na trovanje alkoholom. Velik dio njih završio je u bolnici. Riječ je o djeci od 14 godina pa nadalje", dodala je Bolšec Oblak.

Pročitajte i ovo Toplinski val u Hrvatskoj - 4 toplinski val u Hrvatskoj Meteorolog Nove TV objasnio zašto je nebo nad dijelom kontinenta zamućeno

Pročitajte i ovo Ladislav Suknović,ravnatelj NIU Hrvatska Riječ Plenković stiže u posjet Kako žive Hrvati u Srbiji? "Strah je još uvijek prisutan. Ima Hrvata koji su prikriveni"

Na mjestu događaja policija je obavila očevid te su policijski službenici obavili obavijesne razgovore s članovima tima Hitne pomoći, a vozač je priveden.

"Po dovršetku istraživanja, policija kaže da će ga, uz kaznenu prijavu, predati pritvorskom nadzorniku. Moram reći da smo, dok smo snimali prilog, čuli jako puno oprečnih informacija. Svatko ovaj tragični događaj tumači na svoj način. S obzirom da je riječ o maloljetniku, nabolje je pričekati da policija završi svoj posao da bi se donio nekakav zaključak o ovome slučaju", napomenula je reporterka.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene