Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon objave obalne straže

VIDEO Animacija skupila milijune pregleda: Ovako izgleda implozija podmornice

OceanGate podmornica
OceanGate podmornica Foto: Screenshot/Facebook
Videi o imploziji podmornica na društvenim su mrežama sakupili milijune pregleda nakon što je završena potraga za nestalom podmornicom te je objavljeno da je implodirala.

Američka obalna straža objavila je da je podmornica koja je nestala tijekom ekspedicije do Titanica vjerojatno implodirala i da je svih pet putnika poginulo.

Mnoge je zbog toga zanimalo što je to točno implozija podmornice i kako izgleda, zbog čega su videi koji odgovaraju na ta pitanja u kratkom roku skupili više milijuna pregleda.

Jedan od njih ima 8,6 milijuna pregleda i prikazuje animaciju implozije nakon koje je plovilo u potpunosti uništeno.

@sincerelybootz For educational purposes: Submarine implosion depiction #titanic #titanicexpedition #ocean #submarine #implosion ♬ original sound - Bootz

Podsjetimo, admiral američke obalne straže John Mauger na konferenciji za medije rekao je da je podvodni dron oko 500 metara od pramca Titanica pronašao krhotine koje ukazuju na "katastrofalnu imploziju".

Pročitajte i ovo Admiral John Mauger Pronašli krhotine Obalna straža potvrdila tragičan kraj potrage: "Svi su putnici poginuli. Došlo je do katastrofalne implozije"

"Nakon tog otkrića odmah smo obavijestili obitelji. Izražavam duboku sućut obiteljima. Ne mogu ni zamisliti kako se sada osjećaju i nadam se da će im ovo otkriće pružiti utjehu tijekom ovih teških trenutaka", rekao je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene