Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Granata umjesto mikrofona

Pjevao u granatu, ubio sebe i još trojicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijani Kambodžanin nesretnim je slučajem uzrokovao detonaciju granate, koju je koristio kao lažni mikrofon, te ubio sebe i trojicu muškaraca i ranio tri žene.

Granata s vlastitim pogonom, ostala iz rata prije desetak godina, eksplodirala je proteklu subotu u Pursat provinciji u zapadnoj Kambodži, izvijestile su vlasti, piše World news. Dodale su kako je eksploziju uzrokovao pijani muškarac koji se pretvarao da je granata B-40 mikrofon na koji je pjevao sve dok nije došlo do detonacije.    

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ubrzavanje posla Ukrajinci se pohvalili hrvatskim robotima: "Hvala vam na pomoći" Očevid nakon nesreće pri razminiranju: Ilustracija - 5 Počeo očevid Znate li koje hrvatske županije imaju najviše minski sumnjivog područja? "Opasnost je realna"

Eksplozija je ubila pijanog 30-godišnjaka i još trojicu muškaraca te teško ozlijedila tri žene koje su bile u susjednoj kući. Kambođa je jedna od najjače miniranih zemalja svijeta u kojoj je ostala gomila eksplozivnih sredstava od tajnog američkog bombardiranja Vijetnama. Strašna nesreća dogodila se i proteklog svibnja kada je poginulo pet radnika s naftne platforme nakon što je vijak pogodio antitenkovsku minu. 

 

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene