Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nastavnica spavala s osam učenika!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Julie Pritchett, 34-godišnja nastavnica iz Alabame optužena je da je imala spolni odnos s osam maloljetnih članova školskog baseballskog tima. No, policija sumnja da se radi o daleko većem broju učenika, a istraga je u tijeku.

Julie Pritchett, koja je u braku devet godina, u veljači ove godine započela je vezu s 15-godišnjakom, a kasnije prišla i drugim članovima baseballskog tima nudeći seks.

Pročitajte i ovo Bicikli - 5 Djeca oduševljena Rekreacija za sve: Općina svim učenicima trećih razreda poklonila bicikle Ilustracija djece u školskim klupama javno savjetovanje Objavljen prijedlog kalendara za sljedeću školsku godinu: Nastavnici su nezadovoljni, evo što predlažu

Spolni odnosi nastavnice i njezinih učenika navodno su se događali u školi i domovima tinejdžera dok kod kuće nije bilo njihovih roditelja.

Učiteljica je razotkrivena kada je jedan od 15-godišnjaka za učiteljicu rekao svojim roditeljima koji su slučaj prijavili policiji. Julie je za sada optužena za seksualno zlostavljanje dvojice učenika mlađih od 16 godina.

Ostali učenici stariji su od 16 godina, odnosno prelaze dob kada se smatra da je spolni odnos u koji stupaju dobrovoljan te su odbili suradnju s policijom.

'Čini se kako ova nastavnica ima neke ozbiljne probleme koje mora riješiti, ali to nikada neće opravdati što je napravila', rekao je Christian, policijski glasnogovornik i opisao ju kao seksualnog predatora.

'Kada imate osam žrtava, a svi su mladi ljudi, svi su učenici na koje imate veliki utjecaj, mislim da nije loše da je se tako karakterizira', komentirao je naziv 'seksualni predator' za Pritchett. 

Rekao je kako policija još istražuje incident i smatra da postoji opravdana bojazan da je u slučaj upleteno još dječaka. 

Požudnoj nastavnici prijeti 20 godina zatvora za seksualno zlostvaljanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene