Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Seks u učionici

Nastavnica se u učionici seksala s učenikom, prijeti joj doživotni zatvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša nastavnica katoličke škole u predgrađu Detroita u SAD-u srijedu je optužena za seks s 15-godišnjim učenikom u učionici, izvijestila je policija, prenosi USA Today.

Kathryn Ronk (29) iz Birminghama sama se predala policiji, a za svaku od pet točaka optužnice prijeti joj doživotni zatvor.

Pročitajte i ovo Vlasta Pavić i Milan Bandić šteta 100.000 eura Bivša gradonačelnica Zagreba optužena da je izvukla novac iz tvrtke Putinova masera Potvrđena optužnica protiv međimurskog župana Matije Posavca Matija Posavec Potvrđena optužnica protiv međimurskog župana: Priznao krivnju i podnio ostavku

Istraga je počela kada su roditelji neidentificiranog učenika i predsjednik škole Bishop Foley, velečasni Gerry LeBouef, podnijeli žalbu 16. svibnja. Ronk, koja je u školi predavala od kolovoza, otpuštena je nedugo nakon toga.

Izbio veliki skandal: Pohotna profesorica seksala se s tri učenika

Seks s učenikom navodno se događao od početka siječnja do 30. travnja u učionici. Nekad su se upuštali u odnose nakon nastave, a ponekad i tijekom 'rupa' u nastavničinom rasporedu.

Ronk, koja je u braku i nema djece, puštena je uz jamčevinu od 50.000 dolara i mora nositi elektronski lokator. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene