Ilustracija - 1
Ilustracija - 1 Foto: Emica Elvedji/Pixsell

Kafić u Firenci dobio je kaznu od 7550 kuna nakon što je mušterija prijavila policiji da mu je običan espresso naplaćen dva eura.


Kafić u Firenci u Italiji zaradio je kaznu od 1000 eura (7550 kuna) nakon što je muškarac prijavio policiji kako mu je običan espresso naplaćen 2 eura (15 kuna).

Kako piše Daily Mail, mušterija je u nevjerici tvrdila da mu je kafić u toskanskom gradu kavu naplatio 15 kuna, a da nije prikazao cijenu na cjeniku.

Hrana na tržnici - ilustracija Krumpir u godinu dana skuplji 139 posto! Dnevnik Nove TV doznaje i kakve nas cijene goriva čekaju u utorak

Miro Skalicki Stručnjak za Dnevnik Nove TV o rastu cijena goriva te ima li razloga za optimizam: "Ako gledamo raspoloživost nafte i naftnih prerađevina, to nije nikakav problem"

Vlasnik kafića ogradio se rekavši da su sve cijene prikazane na internetu i da je neobično visoka cijena trebala pokriti troškove nabave zrna kave s plantaže u Meksiku. Policija je, međutim, odbila prihvatiti njegovo obrazloženje te je vlasniku kafića, Francescu Sanapu, naplatila kaznu od 1000 eura.

"Kaznili su me jer se netko uvrijedio što je platio dva eura za kavu bez kofeina. Možete li vjerovati?", rekao je nezadovoljni Sanapo u videu objavljenom na Facebooku.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju