Obavijesti Video Pretražite Navigacija
26 policajaca ozlijeđeno

Nakon sinoćnjeg kaosa i divljanja Tottenhamom vlada policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon sinoćnjih nereda u sjevernom dijelu Londona, Tottenhamu, policija patrolira cijelim područjem koje je zasad mirno.

U izgredima u kojima se napadala policija, provaljivalo u stambene zgrade i palili parkirani automobili, uhićeno je 40 osoba. Ozlijeđeno je 26 policajaca i još tri osobe. Današnji dan još šokirani stanari naselja iskoristili su za uklanjanje štete na ulicama i svojim radnjama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uhićeno 888 izgrednika Jaka kiša i tisuće policajaca spriječili nove nerede u Britaniji Slika nije dostupna Među njima i djeca Neredi se proširili na Manchester: Bijesna rulja razbija, pljačka i pali aute

Neredi su počeli kada se dvjestotinjak osoba okupilo tijekom večeri ispred policijske postaje u Tottenhamu. Policija je priopćila da su na policajce u ophodnji bacane boce, te da su prosvjednici izgurali jedno policijsko vozilo nasred ulice i potom ga zapalili.

Nakon toga napadnute su i specijalne postrojbe koje su poslane na mjesto događaja.Prosvjedi su pokrenuti zbog smrti jednog 29-godišnjaka koji je u utorak ubijen u razmjeni vatre s policijom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene