Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pred očima supruge

Morski pas usmrtio Britanca na medenom mjesecu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanac Ian Redmond (30) preminuo je od teških ozljeda koje mu je zadao morski pas dok se kupao na otoku Praslin na Sejšelima 15-ak metara od obale, prenosi Daily Mail.

Njegova novopečena supruga Gemma Houghton (27) s kojom se vjenčao prije 10 dana, bila je bespomoćna dok je promatrala kako joj supruga napada neman.

Pročitajte i ovo Morski pas pronašli tijelo Morski pas napao i ubio tinejdžera blizu plaže koju obožavaju turisti Ilustracija strava na Bahamima Napad morskog psa kod popularnog odmarališta: Veslanje na dasci završilo je kobno

'Otrgnuo mu je velik komad mesa na lijevoj nozi, vidjela mu se bedrena kost. Bio je zastrašujuće blijed', izjavio je svjedok nesreće za britanski Daily Mail.

Jeanne Vargiolu (56), vlasnica restorana Le Chevalier na plaži na kojoj se incident dogodilo, izjavila je kako je dotrčala na plažu kada je čula sirene te da joj je policija rekla kako je nesretni Britanac izgubio jednu ruku te da ga je morski pas izgrizao po prsima i trbuhu. Dodala je da njena obitelj živi i radi na toj plaži punih 36 godina te da sve do nedavno nije vidjela morskog psa na toj plaži.

Sve je počelo prije 16 dana kada su se dogodila dva napada sa smrtnim ishodom na plaži Anse Lazio.

Policija pretpostavlja kako je morski pas zalutao u obalno područje oko Sejšela jer, iako su tamo morski psi uobičajeni gosti, dosad su se pojavljivali samo oni koji se hrane planktoni, a posljednji napad na ljude zabilježen je još 1963.

Unatoč tome policija je zabranila kupanje na više plaža oko otoka Praslina, jednog od 115 otoka koji čine Sejšele.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene