Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Srpski robijaš i bjegunac Dragan Bajić priznao je sudu zvjerstva počinjena nad petero svojih žrtava.


Dragan Bajić (40) operirao je sa svojom bandom po Mađarskoj, a donedavno je taj zločinac poricao sve optužbe, da bi nedavno u potpunosti promijenio priču i prepričao detalje ubojstava petero žrtava za koje ga se tereti.

Vezani članci Filipa Zavladava priveli u Zatvorsku bolnicu Pod jakom policijskom pratnjom trostruki ubojica iz Splita stigao u Svetošimunsku U centru Splita upucana trojica muškaraca - 1 Društvenim mrežama šire se zabrinjavajuće poruke podrške osumnjičenom za trostruko ubojstvo

Bajić je sudu priznao ubojstvo bračnog para, njihovo dvoje djece te još jedne osobe. Kao motiv ubojstva naveo je to što su se ubijeni bavili prikupljanjem starog željeza, čime se bavila i njegova banda.

Švercali ljude: Sedam uhićenih, među njima i policajci, uzimali 3.400 eura 'po glavi'

"Dogodila se jeziva stvar, ubijeno je petero ljudi. U to vrijeme bježao sam iz zatvora u Srbiji. Htio sam otići u SAD, ali sam završio u Budimpešti. Tad sam upoznao Ištvana, Kristijana, Janoša i Zolta. Moj dogovor sa Zoltom bio je da on i ja ubijemo po dvoje. Puno ljudi sam ubio u ratu pa je mogao naučiti nešto od mene", riječi su tog zločinca, koje prenosi Blic, pozivajući se na mađarske medije.

Dvije žrtve bajić je ubio golim rukama, nasmrt ih ugušivši, dok su dvije nasmrt pretukli. Jednu od žrtava su osudili na smrt vješanjem, no kad pokušaj vješanja nije uspio, jedan od članova bande ga je rukama ugušio.

Tijelo posljednje navedene žrtve policija nije pronašla, a svjedoci tvrde da ju je Bajić spalio i kosti bacio u Dunav.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook