Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zapalio se

VIDEO Zastrašujući prizori: Zrakoplovom sletio na autocestu pa udario u kamion pun ljudi

Slijetanje zrakoplova na autocestu
Slijetanje zrakoplova na autocestu Foto: Screenshot/YouTube(KTLA 5
Mali je zrakoplov dramatično sletio na autocestu u Kaliforniji zbog navodnog kvara na motoru.

Mali zrakoplov sletio je na autocestu u Kaliforniji u utorak oko podneva. Pri slijetanju je udario u kamion pun ljudi te se nakon toga zapalio. Nasreću, nitko nije ozlijeđen. Kalifornijska patrola priopćila je kako se zrakoplov srušio na istočne trake autoceste 91 u okrugu Riverside, prenosi New York Post.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna izgubio nadzor Tragedija u centru Zagreba: Biciklom zapeo za tramvajsku prugu pa preminuo na licu mjesta

Pročitajte i ovo Doktor i pacijent, ilustracija nakon stravične nesreće Dvoje poljskih pacijenata u varaždinskoj bolnici izvan su životne opasnosti

Na društvenim je mrežama osvanula nevjerojatna snimka zrakoplova koji udara u kamion ostavljajući za sobom trag mlaznog goriva. Pilot i putnik uspjeli su sigurno napustiti zrakoplov. Prema riječima pilota, zrakoplovom je morao sletjeti zbog kvara na motoru.

"Velika je sreća što je promet bio slab. Čini se da je pilot pri slijetanju uspio izbjeći veliku tragediju", rekao je šef tamošnje patrole Levi Miller.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene