Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VATROGASCI GA LOKALIZIRALI

VIDEO Planuo požar na kući u srcu Osijeka: Zapalilo se krovište obiteljske kuće, u opasnosti bili i susjedni objekti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci JVP-a Osijek uspješno su lokalizirali požar koji je buknuo na krovu obiteljske kuće u osječkoj četvrti Retfala.

Na krovištu obiteljske kuće u Retfali u poslijepodnevnim je satima buknuo požar kojeg je devet vatrogasaca iz JVP-a Osijek lokaliziralo nešto poslije 19 sati.

Pročitajte i ovo Požar u Crikvenici Požar je izazvao oštećenja Dvojica privedena zbog izazivanja nekoliko požara u Crikvenici Zvonko Bede Požar tvornice Bede podnio ostavku, ali mu nije pomoglo: Trojici određen istražni zatvor, odvjetnik upozorava na pravni apsurd

Uzrok požara još je uvijek nepoznat, a iz JVP Osijek su za DNEVNIK.hr kazali kako su opožareno krovište zalili posebnom pjenom te da će se okolnosti nastanka požara utvrditi očevidom tek kad se pjena osuši.

Potvrdili su nam da se trenutku kad je požar zahvatio krovište, u kući nalazilo nekoliko ukućana od kojih nitko nije ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Ivana Pezo Moskaljov ZA DNEVNIK NOVE TV Ivana Pezo Moskaljov o stanju protupožarne flote: "U ovom trenutku Hrvatska požare gasi sa samo tri kanadera i tri Air Tractora"

Pročitajte i ovo Darko Dukić PRESTANITE PALITI! Na šibenskom području povećan broj požara, sedam milijuna kuna potrošeno je na gašenje: Vatrogasci uputili upozorenje građanima

Iz JVP-a Osijek su nam rekli da je trebalo žurno reagirati kako se požar ne bi proširio na susjedne kuće. Na mjestu požara trenutno se nalazi ekipa od devet dobrovoljaca koji nadziru situaciju kako ne bi došlo do novog požara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene