Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Interpol je u ponedjeljak izvijestio o izdavanju 16 novih tjeralica koje će omogućiti uhićenja i izručenja druge skupine osumnjičenih za ubojstvo visokog dužnosnika Hamasa Mahmuda al-Mabhuha u siječnju u Dubaiju.


Ukupan broj izdanih tjeralica, što ih je izdao Interpol zbog Al-Mabhuhova ubojstva u hotelskoj sobi u siječnju, jest 27. Policija u Dubaiju vjeruje da su nalog za ubojstvo izdale izraelske tajne službe.

Vezani članci Izrael raketirao Hamas Ne smiruje se sukob na Bliskom istoku: Izrael raketirao domove zapovjednika Hamasa, Palestina kaže da su to najsnažniji udari dosad Raketiranje Gaze - 1 SAD spreman pomoći u prekidu vatre na Bliskom istoku: "Vjerujemo da Izraelci i Palestinci imaju jednako pravo živjeti sigurno"

'Prema do sada prikupljenim informacijama, možemo reći da postoje indicije o međunarodnim vezama i o velikom broju osoba umiješanih u incident te o dvjema 'ekipama' koje policija u Dubaiju povezuje s ubojstvom u Al-Mabhuhu', izvijestio je Interpol. 18. veljače Interpol je izdao tjeralicu za 11 osumnjičenih. (Hina)