Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakva tuga

Užasna tragedija: Djevojčica je kopala rupu na plaži, a onda se pijesak srušio na nju

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija je izvijestila da je djevojčica ostala zakopana u pijesku gdje je i umrla kada se duboka rupa koju je kopala s malim dječakom srušila na njih na plaži u južnoj Floridi.

Sedmogodišnja djevojčica je poginula u utorak kada se duboka rupa koju je kopala s malim dječakom srušila na njih oboje na plaži u južnoj Floridi, rekle su vlasti.

Ekipe hitne pomoći reagirale su oko 15 sati. Prvo je pronađen dječak star oko 8 godina zakopan prsima u pijesku, rekla je Sandra King, glasnogovornica vatrogasne službe Pompano Beach, izvijestio je ABC.

Pročitajte i ovo Lina Dollar - 1 istraga u tijeku Roditelji u subotu ujutro s djetetom došli na pedijatriju, nakon obrade je otpušteno, tijekom noći je preminulo: "U tijeku su izvidi i dokazne radnje"

"Djevojčica, stara oko 7 godina, bila je potpuno zakopana ispod dječaka", dodala je.

Rupa je bila duboka 1,8 metara kada se urušila. Spasioci su upotrijebili potporne daske kako bi spriječili urušavanje još pijeska dok su lopatama iskopavali djecu. Glasnogovornica nije znala reći koliko su dugo bili zakopani.

Pročitajte i ovo Ivana Kopčić i Božidar Kutleša - 4 Šef porezne uprave Popis stanovništva kakav smo znali odlazi u prošlost, što donosi novi registar: "Država želi biti majka, a ne maćeha"

Djevojčica je hitno prebačena u Broward Health Medical Center u Fort Lauderdaleu, gdje je proglašena mrtvom. Dječak je hospitaliziran u stabilnom stanju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene