Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uznemirujuće!

VIDEO Snimka ledi krv u žilama: Auto u brzini udario u stup pa se odbio na majku i dijete u kolicima...

Nesreća u Engleskoj
Nesreća u Engleskoj Foto: YouTube screenshot
Dramatična snimka pokazuje kako majka i dijete jedva izbjegavaju udar automobila nakon što se vozilo zabilo u rasvjetni stup te se potom prevrnulo na kolnik.

Nadzorne kamere u Solihulu u središnjoj Engleskoj snimile su trenutak koji ledi krv u žilama. Snimka prikazuje kako je jedna majka uspjela spasiti svoju dvogodišnju kćer netom prije nego što su njezina kolica zgnječena pod automobilom.

Djelatnici obližnje trgovine priskočili su u pomoć majci i djetetu koje su za dlaku izbjegli smrt. Dramatična snimka pokazuje kako jedva izbjegavaju udar automobila nakon što se vozilo zabilo u rasvjetni stup te se potom prevrnulo na kolnik. Majka je zatim uzela dijete u naručje te se udaljila od mjesta nesreće.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija "Makni se s ceste!" Kamiondžija poludio na vozačicu, blicao joj i trubio. Ona mu pokazala srednji prst i onda je nastao kaos...

Stravična nesreća dogodila se u blizini pješačkog prijelaza u subotu oko 16 sati.

Djelatnici obližnjih trgovina, koji su pomagali majci i kćeri, otkrili su da su kolica zapela ispod auta, ali je djevojčica nekim čudom iskočila iz njih. Kažu i da je vozačica od udarca izbačena u prtljažnik automobila, no njezine ozljede nisu opasne po život, piše Mirror.

"Jedna naša djelatnica pomogla je vozačici, lice joj je krvarilo. Bila je zbunjena i morala je izići kroz prtljažnik. Kolica su završila ispod vozila. Nikada nismo vidjeli da se takvo nešto dogodilo na cesti", ispričala je zaposlenica trgovine, dok je drugi radnik dodao:

Pročitajte i ovo Izraelska vojska - 6 Otvara se nova fronta? Izrael objavio da je spreman za akciju protiv moćne sile: "Kao što uništavamo Hamas, tako ćemo i njih..."

"Ne znam kako nisu poginuli ili teže ozlijeđeni. Djevojčica je ozlijedila nogu, a mama je bila traumatizirana. Postupila je prema majčinskom instinktu. Pravo je čudo kako dijete nije završilo ispod vozila poput kolica. Rečeno nam je da je to vozilo za prijevoz invalida. Vozačica je također bila vrlo potresena."

Vozačica koja je skrivila nesreću i dijete na kraju su završili u bolnici, ali nisu imali teške ozljede, a majka je imala tek pokoju ogrebotinu.

Policija je objavila da nije nikoga uhitila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene