Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pijana ili ksenofobična?

Britanija u šoku: S djetetom u krilu izvikivala rasističke izjave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhitila ženu nakon što je izvikivala rasističke izjave u tramvaju dok joj je u krilu bilo dijete.

Video snimka objavljena na You Tubeu pokazuje kako žena verbalno zlostavlja druge putnike u tramvaju u Londonu i vrijeđa ih ksenofobnim izjavama.

Pročitajte i ovo Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno Sudar u Zagrebu Pažljivo u prometu Sudar u Zagrebu izazvao prometni kaos: Automobil završio na tračnicama, ima i ozlijeđenih

Iz policije su priopćili da je ta 34-godišnjakinja iz New Addingtona uhićena pod sumnjom rasističkih ispada kojim je remetila javni red i ispituje je policija.

Uhićenje je uslijedilo nakon što su službenici britanskog transporta zatražili medije da objave video kako bi je se lakše identificiralo.

Video je tajno snimio netko od putnika. U dvominutnoj snimci vidi se dječak koji sjedi u njezinom krilu dok ona vrijeđa putnike drugačije boje kože. U jednom trenutku rekla im je neka se vrate u zemlju u koju su došli. 'Niste Britanci jer ste crni', bio je njezin zaključak.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene