Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radi njezine sigurnosti

Zatvor za ženu koja je s djetetom u krilu izvikivala rasističke uvrede

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je jedan od putnika snimio i objavio video žene koja je vrijeđala suputnike, pronašla ju je policija i one će Božić provesti u zatvoru.

Emma West, žena koja je šokirala Veliku Britaniju nakon što je snimljena kako s djetetom u krilu prilikom vožnje u tramvaju u Lonodnu, izvikuje rasističke uvrede, nalazi se u pritvoru i odbijen joj je zahtjev za jamčevinom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pokušao se izvući Sučevim rođacima nosio darove kao mito, pokušao utjecati i na svjedoka: USKOK podigao optužnicu Vukovi Skupa tužba Tužio državu za 5300 eura jer mu je psa rastrgao vuk: Dobio je odštetu, ali zbog presude će zasigurno požaliti

U odbijenici stoji kako se odluka temelji na zaštiti njezine sigurnosti budući da je Emma nakon objave snimke dobila nekoliko prijetnji smrću, a na društvenim mrežama dijeli se adresa na kojoj stanuje.

Snimka je na internetu pregledana više od 11 milijuna puta, a vidjela ju je i 34-godišnja Emma prilikom saslušanja na sudu, piše Daily Mail.

'Rečeno nam je da se Vaša adresa dijeli na Facebooku i Twitteru i da vam šaju prijetnje smrću. Ovaj je slučaj privukao velik interes javnosti i iz tog razloga ćemo vas zadržati u pritvoru radi vaše vlastite sigurnosti', rekao je Ian McNeal, predsjednik sudskog vijeća.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene