Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predan na liječničku procjenu

Skandal na nebu: Skinuo se gol i počeo trčati, nokautirao je i člana posade!

Avion prisiljen vratiti se nakon što se muškarac skinuo gol
Avion prisiljen vratiti se nakon što se muškarac skinuo gol Foto: Getty Images
Na australskom nebu u ponedjeljak se odigrala nesvakidašnja drama. Muškarac se, naime, skinuo gol i počeo trčati avionom.

Let VA696 aviokopanije Virgin Australia koji je u ponedjeljak krenuo na put od Pertha do Melbournea morao se nakon sat i pol vratiti otkuda je krenuo. 

Razlog povratka je muškarac koji se skinuo gol te počeo trčati po avionu pritom oborivši jednog od članova posade. Nakon toga, kako tvrdi glasnogovornik kompanije, posada je bila primorana o svemu obavijestiti policiju kojoj je muškarac predan po slijetanju.

Australska policija u izjavi je rekla kako su "službenici uhitili muškarca nakon što je navodno gol trčao avionom tijekom leta" dodavši da je muškarac odvezen u bolnicu na liječničku procjenu.

Pročitajte i ovo Osumnjičenik za Dankino ubojstvo uveden u dvorište kuće - 3 Strašna tuga Jesu li bili uračunljivi? Poznati rezultati psihijatrijskog vještačenja ubojica malene Danke, ovo su idući koraci u istrazi

Optužbe koje će biti podignute protiv muškarca bit će poznate sljedećeg tjedna, a sudit će mu se vjerojatno nekada tijekom lipnja, rekli su iz policije.

Tvrtka Virgin Australia ispričala se svim putnicima na neugodnosti, prenio je NBC News.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene