Obavijesti Video Pretražite Navigacija
drama u Miamiju

VIDEO Boeing snimljen u plamenu nakon polijetanja: Posada primorana prisilno sletjeti

Zrakoplov prisilno sletio u Miamiju
Zrakoplov prisilno sletio u Miamiju Foto: Platforma X
Dogodio se još jedan incident zrakoplovne kompanije Boeing. Teretni zrakoplov morao je prisilno sletjeti nekoliko minuta nakon polijetanja zbog kvara na motoru.

Teretni zrakoplov Atlas Air Boeing 747-8 je u Miamiju moramo prisilno sletjeti u četvrtak kasno navečer jer se dogodio kvar na motoru ubrzo nakon polijetanja.

"Posada je slijedila sve standardne procedura i sigurno se vratila u MIA", priopćio je Atlas Air i dodao da će provesti inspekciju kako bi se utvrdilo zbog čega je došlo do kvara.

Pročitajte i ovo Ilustracija Mučan slučaj Doktor iz Srbije kojega je rodilja optužila za smrt svoje bebe i nasilje tijekom poroda javio se policiji

Društvenim mrežama širi se snimka zrakoplova kojem iz lijevog krila izbija plamen, ali autentičnost snimke nije odmah potvrđena, javlja Reuters. Uz snimku stoji da se sve dogodio tek 14 minuta nakon polijetanja.

 

 

Iz zračne luke rekli su da nema informacija o ozlijeđenima te zasad nije poznato koliko je članova posade bilo u zrakoplovu. Vatrogasna služba Miami-Dadea je intervenirala na mjestu događaja.

Pročitajte i ovo Stablo palo u centru Zagreba Brojne intervencije VIDEO Snijeg i vjetar srušili gotovo 30 stabala u Zagrebu, vatrogasci imali pune ruke posla

Boeing, kojem je ovo jedan od incidenata u posljednjih nekoliko tjedana, nije htio komentirati što se dogodilo. 

Zrakoplovu koji je poletio iz Portlanda, 5. siječnja se odvojio dio vratiju i trupa. Prevozio je 171 putnika i šestero članova posade, a Boeing je kasnije i priznao grešku.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene