Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema neslužbenim informacijama pojavili su se novi dokazi u slučaju ubojstva Željka Ražnatovića.


Srbijanski mediji raspisali su se o novim dokazima u slučaju ubojstva Željka Ražnatovića Arkana u siječnju 2000. godine. Neslužbeni izvori kažu kako je razlog Arkanova ubojstva bilo njegovo potencijalno svjedočenje pred Haškim tribunalom te susret s jednim visoko pozicioniranim zapadnim dužnosnikom o čemu je svjedočilo više osoba, piše B92.

U Beogradu otvoreni Arkanovi sefovi

Vezani članci Očevid nakon ubojstva u Piškorovcu Odredili pritvor muškarcu osumnjičenom da je pred djecom ubio nevjenčanu suprugu u Piškorovcu Novakovec: Policijski očevid u kući u kojoj je pronađeno tijelo žene Policija traži ubojicu: Na tijelu žene (77) iz Novakovca pronađene višestruke ozljede

Iako su neki mediji pisali kako postoje sumnje da je Arkanovo ubojstvo naredio sam Slobodna Milošević, B92 piše kako za to ne postoje nikakve potvrde. Iako se sumnja da je Miloševićev režim stajao iza mnogih drugih ubojstava, kao službeni nalogodavac pojavljuje se samo u presudi za ubojstvo Ivana Stambolića i za atentat na Vuka Draškovića u Budvi.

Aktualna srbijanska vlast najavila je kako je stiglo vrijeme da se razriješe sva neriješena ubojstva iz devedesetih godina među kojima ističu slučaj Slavka Ćuruvije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook