Ričard, alter ego Enija Meštrovića
Ričard, alter ego Enija Meštrovića Foto: Dino Stanin

Nezavisni kandidati za zadarskog i šibensko-kninskog župana doktori Marko Jelić i Ivo Žuvela najavljuju bolju suradnju dviju županija u slučaju da pobijede na izborima u nedjelju.


Tijekom jučerašnje šetnje Zadra, kandidatima za župana pridružio se i Enio Meštrović, poznatiji kao Ričard, a dvojac je podržao objavom na svom profilu na Facebooku.

Vezani članci Ana Malbaša Reporterka Provjerenog iz Prištine: "Kroz državu operira više tisuća policajaca. Napetost između Albanaca i Srba može se rezati u zraku" Glasanje u Gradskom vijeću Zadra Enio Meštrović predložio SDP-ovca Vučetića za predsjednika Gradskog vijeća: "Radi majstore, ja sam glup za ovo"

"Nezavisni i gotovo. Ivo Žuvela i Marko Jelić, kulturni ljudi na zdravim osnovama s pogledom naprijed, bez osvrtanja na bolesne ideologije", napisao je Ričard.

Žuveli je Ričard posvetio i pjesmu, koju je također objavio na društvenim mrežama, javlja Dalmacija Danas

Zbog njega san se diza u kasne jutarnje sate da bi ga zajedno sa ćaćom gleda.
Ima je livu ruku za popizditi.
Nije bija ničiji. Bija je svoj.
Dižem glas cili život za nezavisnu svijest i jedino dostojanstvo.
Nezavisni će uvik biti moj prvi odabir.
Izađite u nedilju na izbore!
Budite svoji! Glasajte po svojoj svijesti!
Moj glas ide Ivi Žuveli 

Podsjetimo, performer Enio Meštrović, kojeg mnogi znaju i kao Ričarda, najveće je iznenađenje izbora u Zadru. O njemu i njegovim vijećnicima ovisit će budućnost Gradskog vijeća i moguće sklapanje većine. 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju