Dvije mlade volonterke Mosta, inače studentice, napadnute su fizički na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Galerija


Napadnute djevojke skupljale su potpise za Zvonimira Troskota, kandidata Mosta za gradonačelnika Zagreba, kada je štandu pristupio nepoznati muškarac i počeo ih udarati.

Vezani članci Vesna Škare Ožbolt podnijela kaznenu prijavu Škare Ožbolt podnijela kaznenu prijavu: ''Toliko sam izgledan kandidat za drugi krug da se građane čak telefonski mora odvlačiti od glasanja za mene'' Norveški most, ilustracija Tijekom pandemije blizanci se druže na mostu koji dijeli dvije države: ''Ja moram ostati metar na svojoj strani, a on metar na svojoj''

Prolaznici su ga oborili, a reagirala je i policija.

"Predobre su, došle su tu volontirati, pomagati i onda ih netko tu usred grada udara. Užasno je to, ne mogu"; kazao je za Dnevnik Nove TV suznih očiju Nikola Grmoja. 

Studentice i prekrasne djevojke Magdalena i Lea, koje su svoje vrijeme odlučile izdvojiti kako bi volonterski skupljale...

Objavljuje Nikola GrmojaPetak, 23. travnja 2021.

Jedna od svjedokinja napada kaže kako je napadač prvo iz čista mira napao jednog volontera da bi se potom okomio na dvije djevojke.

"Dečko je potpisivao, onda je neka osoba došla pa je prvo njega gurnula i krenula je na njih dvije. Jednu je u glavu udario, a drugu je baš udarao", kaže šokirana svjedokinja. 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr