Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripreme za liječenje

Video od kojeg ćete se naježiti. Ministar Beroš obišao zagrebačku Arenu pa objavio poruku volontera

Ministar zdravstva Vili Beroš danas je obišao Arenu Zagreb gdje volonteri Crvenog križa, Civilne zaštite i izviđači pripremaju za liječenje bolesnika od Covida19.

Ministar je na Twitteru objavio snimku volontera koji su svi u jedan glas jasno poručili "Molimo vas, ostanite doma" nakon čega je uslijedilo i ministrovo "hvala".

Pročitajte i ovo Koronavirus, ilustracija - 4 U Hrvatskoj 2848 novih slučajeva Opet loše vijesti iz Dalmacije: Splitsko-dalmatinski stožer javio o 302 pozitivna slučaja. Još jedna županija zatražila oštrije mjere Slika nije dostupna Sastao se s ravnateljem Beroš u Zagorju: Specijalna bolnica u Stubičkim Toplicama postaje centar za COVID?

''Danas sam u obilasku Arene Zagreb gdje volonteri Crvenog križa, Civilne zaštite i izviđači pripremaju sekundarni centar za liječenje bolesnika od Covida19'', objavio je ministar. 

U Hrvatskoj je 168 osoba zaraženo koronavirusom, od čega je 5 osoba ozdravilo. Tri su osobe na respiratoru. Česta su kršenja mjera samoizolacije, a mnogi se ne pridržavaju uputa stožera. Ministar Božinović najavio je kako će policija još strože nadzirati kršenje mjera. Danas je u cijeloj zemlji ukinut javni i međugradski prijevoz dok je trajektni promet ograničen. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene