Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sastao se s ravnateljem

Beroš u Zagorju: Specijalna bolnica u Stubičkim Toplicama postaje centar za COVID?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar Beroš rekao je kako se razgovaralo o tome da Specijalna bolnica u Stubičkim Toplicama prima COVID pacijente iz županije, iz Zagreba, ali i Opće bolnice Zabok.

Ministar zdravstva Vili Beroš u subotu poslijepodne se sastao s predstavnicima Krapinsko-zagorske županije i ravnateljem Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice. Tema je, među ostalim, bila uloga te bolice u epidemiji koronavirusa.

Pročitajte i ovo Koronavirus, ilustracija - 4 U Hrvatskoj 2848 novih slučajeva Opet loše vijesti iz Dalmacije: Splitsko-dalmatinski stožer javio o 302 pozitivna slučaja. Još jedna županija zatražila oštrije mjere Đuro Horvat PROBLEMI ZBOG KORONE Direktor tvrtke čija je objava o skidanju 10 posto plaće zbog samoizolacije izazvala lavinu reakcija u javnosti: "Htjeli smo potaknuti da nam se ljudi jave na vrijeme..."

„Broj oboljelih je sve veći i moramo osigurati dodatni kapacitet koji Zagreb više ne može primiti. To ne znači da će to biti sutra, za tjedan dana, možda uopće neće biti potrebno, ali moramo biti spremni“, izjavio je ministar Beroš.

Rekao je i kako bi bolnica primala COVID pozitivne pacijente iz Zagreba, Krapinsko-zagorske županije kao i iz OB Zabok.

Napomenuo je da Specijalna bolnica nema dovoljno ljudstva, ali da će se za to pobrinuti Ministarstvo.

„Nećemo bolnicu ostaviti na cjedilu, organizirat ćemo kadar“, poručio je, piše portal Ni Zagorje Malo.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene